180. fuvar

Videó leírás

A leírást, Halgat Péter, Kamionos Petinek, a Kamionos Videók facebook oldal adminsztrátorának köszönhetjük!

Az úti film időtartama: 2:22:56

Vágjunk is bele: Arra gondoltam, hogy a 180. Fuvarra, és az utána következő 2 hetes szünetre való tekintettel nem írom le a fuvartörténetet. Legyen mindenkinek, meglepi. Még Én se néztem meg a fuvart. Amíg nem lesz új fuvar, addig, tessék régiekből válogatni. Ajánlhatom a Waberer’s-es időkből a visszatekintést, mert azokba az időkbe is rengeteg csodálatos útja volt Kótai Zoltánnak. A Waberer’s-es időkbe készített egy egész napjáról szóló filmet, ami 5 részből áll! Megtalálható a YouTube-on, de Én megkönnyítem a dolgát remélhetőleg sokaknak, mert ide másolom az elérhetőségeket.

A kettő hetes szünet alatt türelmüket kéri Kótai Zoltán mindenkinek!

Folytatom az 5 részből álló film elérhetőségével:

Kamionsofőr 1 napja. 1. Rész
Kamionsofőr 1 napja. 2. Rész
Kamionsofőr 1 napja. 3. Rész
Kamionsofőr 1 napja. 4. Rész
Kamionsofőr 1 napja. 5. Rész

Ez nem azt jelenti, hogy csak ez a film van Waberer’s-es időkből, hanem még rengeteg másik. Tessék válogatni, amihez kellemes időtöltést, és filmnézést kívánok az egész csoportnak!

Elejétől végéig össze van gyűjtve egy hosszú listába az összes idáig elkészült fuvarfilmje Zolinak ! Elérhetősége

Ezek után a reklámok jöjjenek:

Szeretném, hogyha reklámoznák Kótai Zoltán YouTube csatornáját, megosztanák, FELIRATKOZNÁNAK hozzá, (azok, akiknek van regisztrált YouTube csatornájuk) és így tovább.

Ugyan így szeretném, hogyha a facebook Kamionos Videók csoportot is hasonlóan megosztanák sok helyen, és Barátokat, Család tagokat, osztálytársakat, és akik minimálisan rajonganak a Kamionokért, Őket szíveskedjenek meghívni a csoportba.

Továbbiakban az újra működésbe állított és mindig frissülő anyaggal jelentkező KamionosVideók weboldal elérhetőségét is szeretném, hogyha látogatnák, megosztanák. A tartalmai: Egy helyen összegyűjtve a 3 nagy Kamionos, szépen részletekre kategorizálva. A weboldal elérhetősége: http://kamionosvideok.hu/

Végére értünk a 180. fuvarnak, és a visszaemlékezéseknek.

TOP