176. fuvar

Videó leírás

A leírást, Halgat Péter, Kamionos Petinek, a Kamionos Videók facebook oldal adminsztrátorának köszönhetjük!

Az úti film időtartama: 2:21:34

Vágjunk is bele: Előjáróban a YouTube változásokról esik pár szó Zolitól. Ezek után érkeznek csak a megemlítések. Megemlítéseknek itt vége, és 2015. június, 5. van. Pontos idő: 15:20 A 176. Fuvar felvezetőt végig írom. Ebbe a fuvarba nagyon sok feladat várt Zolira. Munka feladat felsorolása kezdődik:

Indulás: Langenau – D
1 felrakó: Crailsheim – D (vasárnap este 22:00 órai rakodás. június 7.)
1 lerakó: Laakirchen – A (vége június, 8.)
2 lerakó: Ohlsdorf – A (vége június, 8.)
Lambach – A pótkocsi csere, (indulás ide, június, 8.)
3 lerakó: Klagenfurt – A (vége június, 9.)
2 felrakó: Sankt Veit an der Glan – A (indulás ide, június, 9.)
4 lerakó: Schwarzenbek – D (végső lerakás, június, 11.)

Nem kevés ugye ? Én is összezavarodtam, mikor ki írtam a térképről az információkat. Dús, na masszív volt ez a fuvarja Zolinak. Indulást veszünk a 175. Fuvar lerakó helyétől. Úgy is mondhatnám, hogy induljon az Országúti randevú !!!

A fuvar során több alkalommal is sötétbe fogunk közlekedni, kamera állások változatosak lesznek, mert sötétbe lesz belsőkamera, amit izgatottan várok, hogy láthatunk egy kis műszerfal kezelő szervek világítását. Kellemes, hangulatos. A 7-es számú autópályán való haladásunknál vissza tér Zoli a megemlítési ceremóniákhoz, majd mellettünk elhalad egy nagy motoros csapat. Itt a jó idő, nyár van, elő a kétkerekűekkel, de csak szolidan. Áttérünk a 6-os számú autópályára. Időjárásunk gyönyörű napfényes, talán helyenként lehet majd egy kis ború. Az utazásunk során sok autópályát fogunk magunk mögött hagyni, mind–e közben kis bundesz utakra is eltérünk, és így haladunk tovább. Beparkolt Zoli egy autohofba, ahol eltöltött egy 45 órás pihenőt, majd folytatta vasárnap 2015. június, 7.-én, este az útját tovább. Felrakó hely megközelítése a terv.

A pontos idő: 21:45. A rakodás megtörtént, elfelejtettem hogy a vontatmány ami a gép után van konténer. Zoli a rakománnyal BreadMan-t játszik, mert szeletelt szendvics kenyér a rakomány. A rakodást Zolinak kellett végeznie. A kamera a baloldali ablakba került, hogy láthassuk a pótkocsi mozgását, a sötétbe. Elhagyjuk az első rakodó helyet. Autópálya választási lehetőség áll Zoli előtt, de természetesen a rövidebbet, a 6-os számú autópályát Nürnberg felé választotta. 426km. A 8 számú autópályához való távolság: 450km. Éjszakai műszak megkezdődik. Pontos idő: 23:40. Így van esélye Zolinak, hogy hajnal 6:00 órára megérkezzen az első lerakóra. Pontos idő: 4:20. Németország hátunk mögött, mert Subennél a Német – Osztrák határhoz közelítünk. Mint ahogy már korábban úgy most is sebesség korlátozás van érvényben reggel 5:00 óráig, 60km/h sebességkorlátozásba haladunk, Ausztriába. Első lerakásnak vége is van. Irány a 2. Lerakó, ami 7 km van csak.

Új napot írunk. 2015. június, 8. A 2. lerakó megközelítése alatt vicces szöveg hangzik el Zolitól, mert amerre megyünk, egyik navigációs eszköz sem ismeri a pályát. A 2 lerakónak vége, és ezek után üzenetbe érkezett hogy Lambach-ba álljon be Zoli. Közelítünk erősen Lambach-ba. A telephelyen raklap rakodási feladat vár még Zolira. Részletek a film alatt hallhatóak. Megérkeztünk a Gartner telephelyre. (57:10) 2015. június, 8. Van. Éjszakai műszak, vagyis sötétbe való közlekedés, és belső kamera van beállítva. Viharosnak tűnik az időjárás, mert villámlik, tessék mosolyogni, vakuval fotóznak. Pontos idő: 22:42. A telephelyen pótkocsi csere történt, amivel hajnal 4:00 órára Klagenfurt-nál kell lenni. Össz km: 240. Ami autópályára fel hajtottunk, arról már le is jöttünk, és egy keskeny településre érkeztünk, ahol utána egyből egy szép szerpentinen közlekedünk, csak a tájat nem lehet látni. Közbe Zoli hallgatja a Zello internetes CB rádiót, ahol már egy Egyesült Államokban dolgozó András nevezetű Kamion gépkocsivezető is az éterben van. Elhagytuk a szerpentines utakat, és ami újabb autópályára kellett volna fel hajtani, az le van zárva, ezért, Klagenfurt Városába megyünk. Kapunk Zolitól út közben egy pontos időt: 3:38. A Gartner telepen lecserélt pótkocsi tartalma lerakodásra került, Klagenfurt-ba a kék sárga áruházhoz. Most megyünk a 2. Felrakó helyre, ide: Sankt Veit an der Glan – ba.Újabb ismeretség a Zello-ról, aki Klagenfurt-ban él Családjával, és munkahelyén inkább csak hallgatja Zoli úti filmjeit. Ahova most megy Zoli rakodni, oda fog menni az új ismert tag is dolgozni, és most pedig meg fognak állni egy kávé szünetre. Találkozó megtörtént, majd a kamera pedig belső nézetbe működik tovább. Továbbra is hallgatja Zoli a Zello internetes CB rádiót. Felrakás véget ért, pontos idő: 11:26. Reggel 7:30-kor kezdődött a rakodás. Rakodás után Zoli beállt egy telephelyre, ahol pihenőre tért, és egyéb tisztálkodási lehetőség állt előtte, mert meg izzadt a rakodásoknál.

Új nap: 2015. június, 10. Pontos idő: 4:10. Újabb pótkocsi csere történt, egy kollégával. Így Zolinak a végcélja is megváltozott, mégpedig, Brémába kell szállítania a pótkocsin lévő rakományt, amit másnap déli órákba kell lerakni. A fuvar vége fele vissza állunk nappali műszakra. Gyönyörű Nekem kedvenc helyeimen járunk, a hegyek dombok között, igaz hogy párás a levegő, de akkor is gyönyörű. Idő közbe megérkezünk a 9-es számú autópályához. Az autópályán is vannak gyönyörű hegyi tájak. Készülnek újból képek. Zoli a 9-es számú autópályáról letér egy üzemanyagtöltő állomáshoz, mert a Zello-n megismerkedett egy Waberer’s-es kollégával, akivel találkozik. A kolléga szemből érkezik. Újabb találkozó megtörtént, és irány tovább. Ismét Osztrák – Német határt léptünk, de előtte belátogatott Zoli a Gartner telepre. A június 10. -e ilyen Zello összejöveteli találkozós nap, mert megint találkozik Zoli egy Zellos taggal. Helyesebben, egy Kamionba 2 taggal. Találkozó megtörtént, irány tovább. Lesz még találkozó ebbe a filmbe ? Regensburg-nál járunk, és Városba szeretné vinni Zolit a navigációs eszköz. Regensburg-ot elhagyva felhajtunk a 93 számú autópályára. Milyen jó dolog volt fel jönni a 93 számú autópályára, mert máris láthatunk nem hétköznapi méretű Kamion szerelvényeket, és munkagépszállító monstrumokat. Letértünk a 2 számú főútra, ahol egy kis kedvenc bundesz pálya jön. Fák, és dombok között. A bundeszen Zoli mögött nyomul egy Svéd vezérhajó ! Volvo Kamion, aki nyomná le szinte Zolit, de sorry, Zoli az aszfalton közlekedő mozdony ! Kamionunk ventilátora pedig felpörög olykor, ami nagyon tetszik. Bundesz után felhajtunk a 9-es számú autópályára, Berlin irányába. Egy idő után az autópálya mind 3 sávja beállt, ezért újabb kis Német bundeszen megy Zoli parkolót keresni, mert fogytán a vezetési ideje. Parkoló megvan. 9:56 (ez a napi vezetési ideje Zolinak.) (2:11:17)

Új nap: 2015. június, 11. Pontos idő: 4:30. Indulás az éjszakai pihenőről. A parkolóból való kihajtás nagyon szűkösre sikerül.

Változások történtek a lerakóval kapcsolatban. Mégse Bréma a lerakás helye, hanem Hamburg közelébe megyünk lerakni. Hirtelen képváltás és egy Mercedes igazi traktor parkolt Zoli mellé, ami után vontatmány is van csatolva. Újabb képváltás és egy kis Német erdőbe bundesz utakon közlekedünk. Ezek után rátalált Zoli a lerakó cégre, és itt van a fuvar vége !

Kedves csoport, tagok ! Végére értünk a 176. fuvarnak.

A 176. Fuvarból készült 4 db kép elérhetősége:

1 kép
2 kép
3 kép
4 kép

TOP