170. fuvar

Megemlítések

Király Nándor, Erdélyből
Szilo Szili Kis, Szlovákiából
Kravalics Bence
Pintér Gábor
Tóth Gábor és Tóth Gergő, Nyírmadáról

Videó tartalom

Ennek a videónak nincs tartalmi leírása

Videó leírás

A leírást, Halgat Péter, Kamionos Petinek, a Kamionos Videók facebook oldal adminsztrátorának köszönhetjük!

Az úti film időtartama: 2:04:49.

A megszokott rend szerint érkezik Kótai Zoltántól az Európai utak Kamionos krónikásától a 170. fuvar.

Vágjunk is bele: Egy újabb kerek számú fuvarhoz érkeztünk. Megemlítésekkel kezdődik a fuvar. Úgy érzem, ez nem lesz hosszú fuvarfelvezető, mert ismétlődni fog a „járat.” Azért, mert ismételten a Schongau papírgyárhoz megyünk rakodni. Az úti célunk pedig ismételten Hollandia. A rakomány ismételten papír lesz, de most nem 11, hanem csak 8 tekercs. A lerakás időpontja: Hétfő 15:00 óra. Zoli felül bírálja Laci GPS-t, és a céges navigációs eszközt is, és eltér egy másik útvonalra, amit mondhatunk talán kis bundesz útnak is. A lényeg, hogy szebbnél szebb tájak felé kalauzol minden kedves nézőt Kótai Zoltán. Megérkeztünk az ismert felrakó helyhez, ahol Zolinak az, az napra szóló tevékenységi ideje lejárt. Ezért a felrakó hely telepén éjszakázik. (15:56) 2015. május, 9. Pontos idő: 6:19. Belsőkamera aktiválva. Zoli újfent felülbírálja Laci GPS-t, és nem balra, hanem egyesen hajtunk tovább, szép hegyi utakon átvezet utunk. Óriás körforgóból kihajtunk a 4 kijáraton Lindau, Memmingen irányába a 96-os autópályára. 96-os autópályából lesz 7-es autópálya ás utána 8-as ahol Stuttgart felé haladunk. Szombati nap alkalmából hova érkeztünk ? Na hova ? Stauland. Oka legbelső sáv lezárva. Van ám ott még valami. Egy Audi ide – oda pattogott a szalagkorláton. Utána felszabadul az út és hajthatunk. Ezután, ah. Gyönyörű tájak között haladunk a megengedett sebességünkkel: 50km/h. Ide tudnám képzelni ezt a gyönyörű dallamot: https://www.youtube.com/watch?v=6BaStemYjFk ismerős ugye ? Már egy korábbi fuvar alatt hallható volt, ugyan úgy gyönyörű tájak között haladtunk, tükörszáron rögzített kameraállással. Gyönyörű utunkon, a Kamionnak 44km/h tempomat beállítva, intarder (motorfék, tartós fék) visszafogja, ezért 50km/h-nál nem engedi többel gurulni a szerelvényt, ami után van kemény 22 tonna rakományterhelés. Kiértünk az autópálya szakaszra, ahol Zoli beszámolót tart egy távolban látható alagút építéséről. Az idő múlásával, megérkeztünk az 5-ös számú autópályához, és közbe Zoli becsatlakozott a Zello Kamionosok internetes CB rádiójához. Pár km-t haladunk következő számú autópályán, minek a száma: 6. Majd 61, végig. Az útvonal mondjuk már ismert, az előző úti filmből. Zoli az általa boszorkányröptető helynél tölti el a hétvége hátralévő részét, azzal a feltétellel, hogyha lesz normál internet elérhetőség, és kirándulhatunk egy kellemeset. A Kamion leparkolását úgy csinálja, Zoli, mintha dodzsem autót vezetne, persze űzi már a szakmát jó pár éve, majd a jobb egyből láthatjuk bejelentkezni ismét. Céges kütyü beszól, amit Zoli egy legyintéssel elintéz. Internet elérhetőség jelerősége: Jónak mondható, megyünk kirándulni. Pontosan Moseltal helynél vagyunk.

Bővíteni szeretném a fuvarfelvezetőket különböző látványosságokkal, ezért Moseltal szépségeinek Google képek elérhetőségét ide másolom.

Kellemes képnézegetést, gyönyörködést kívánok mindenkinek ! Én csodálom.

Moseltal képek

Véget ért a kirándulás, újból a Kamionba vagyunk 2015. május, 11. napján. Új hét. Pontos idő: 10:25. Továbbra is belsőkamera állás van. Elindulunk. Közbe hallható ismét a Zello CB rádió. Forma 1 rajongók figyelem ! Május, 14-től, 17.-ig fog tartani a Nürnburgringen a száguldó cirkusz. Venlonál Hollandiába érkezünk, és Zolinak máris van egy „ismeretsége” a Zelloról, mégpedig Papa fedőnevű felhasználó, és a 61-es autópályán mentek egymással szemben. Ez nem került rögzítésre. Baleset előjelei érzékelhetőek a pályán, mert Tűzoltóság, és Mentők megkülönböztető fény és hangjelzéssel száguldtak el mellettünk. Holland – Belga határon átérve haladunk le az autópályáról. Úgy néz ki Zoli hamarabb túl, szeretne lenni ezen az egész szállítmányon, mint 290km. 190km-t gondolt, de pontosan 290. Így is pontosan teljesítette az időkapura való érkezést, vagyis a lerakást, mert hamarosan célba érünk. Belgium útjain gyönyörű erdei utakon mehetünk. Mint, ahogy az előző fuvarba, úgy most is elkezdünk ingázni Belgium és Hollandia között. Megérkeztünk a lerakói célhoz, ahol Gartneres kollégatalálkozó van. Lerakodás véget ért, de még előtte egy széna „pisztergáló” készüléket láthatunk, ami épp dolgozik. Megérkezett az újabb feladat, ami már ismerős lehet, és minden további pedig kiderül a 170. Úti film tartalmából.

Végére értünk a 170. fuvarnak. Remélem hogy minden tisztán érthető.

TOP