159. Olasz-Francia fuvar

Megemlítések

Ebben a videóban nincsenek megemlítések

Videó tartalom

Ezt a videót a YouTube Videoszerkesztővel készítettem ( http://www.youtube.com/editor )

Videó leírás

A leírást, Halgat Péter, Kamionos Petinek, a Kamionos Videók facebook oldal adminsztrátorának köszönhetjük!

2015. március, 27. péntek, 16:10. Indulás az előző fuvar lerakóhelyétől.

Milyen aranyos volt a körforgónál lévő biciklis. Oroszlános paripájával elengedte Zolinkat. Egész fuvar alatt szélvédő kamera lesz, de tuti biztos 100 Úr Isten hogy jó történetekből nem lesz hiány, már aki végig fogja nézni elejétől végéig. (1:42:55.)

Autópályán máris egy kis Német néphagyomány, stauland, de meg vannak ám egyesek kergülve láthatólag. Igen ám, jön a tavasz erőteljesen, kinek mit tud a járműve !

Enyhe autópályás szakasz után, Városi utazás, de a korábban említett végig szélvédőkamera, abba is van élmény, nehogy azt higgye valaki, hogy nincs. Tavaszi szép zöld tájak. Hogy tegyek említést GPS Laciról is, Tőle is kaphatjuk fuvarról fuvarra az újabb, és cifrázott szövegeit. Régen miről szólt a tavasz ? Szép madárcsicsergésről, most ? Motor gyorsulásról, Kamion mellett. Sűrű a Városi forgalom, mint a sárgaborsó főzelék. Szegény Zoli a Városi forgalomtól idegbajt kap nem keveset, Vele érzek Én is. Így céget keresni. Gyere kiscsillag, nem is volt oly rossz, csak sok volt a cucc. smiley Lassan rakodóhely célhoz érkezünk. Hétvégézés a cég előtt. Cég körüli kirándulás esti fényekbe, majd nappali fényviszonyok között is. NAGYSZINPAD ! smileysmiley Ugrunk az időbe, üveg rakományt tesznek fel, láthatunk rakodási munkálatokat. Még mielőtt kérdezné bárki is, kötni nem kell a rakományt ? Nem, mert kitölti a rakteret. Rakodás vége, hétvégét nem számolva, 2015. március, 30. Van. Indulás a felrakó helyről. Haladunk a Városi forgatagban.

Térjünk át egy kicsit a kérésekre: Ilyen – olyan fuvar okmányok CMR bemutatások, és egyéb hasonló társai NEM fognak bemutatásra kerülni, vagy ha mégis, akkor ajánlani tudom st22lacikát, mert neki vannak olyan filmjei a YouTube csatornáján, ahol bemutat ilyen papírok használatát. Az hogy Zoli mutassa be, nem fog sikerülni senkinek megkérnie Őt, mert nem szeretne balhét, és gondolom, legalábbis remélni tudom, hogy vannak olyan emberek, akikbe van annyi Tisztelet és becsület hogy ne keverjék Őt - Őket bajba. Vagy akik tovább érdeklődnek Ő nekik ajánlani tudom azt hogy az internet segítségét vegyék igénybe, mert ott is rengeteg hasznos információval tudnak biztosan ilyen ügyekkel kapcsolatba segíteni. Tranzit okmányok kezelve, videó bemutatás nélkül, és indulás tovább. Ügyintézési helyszint elhagyva baloldalon a kettő fa milyen szépen zöldbe borult máris. Irány Svájcba vámolni, csodálatos tájakat látva. Minden Vámolással kapcsolatos téma szöveg formájába volt hallható Kótai Zoltántól, majd indulásnál, controllt kapott a Kamion. Autópályán haladva gyönyörű tájakat látva hallgathatunk egy erős gitárszólót ! Az erős közbe beköszön egy kicsit lágyabb is, de nemsokára vissza is tér az erős gitár. Ezután érkezik egy nagyon kellemes dal, a fényév távolság. A harmadik gitárszólót nem ismerem fel, de nagyon szép kellemes a fülnek. Időközbe szemerkélő eső volt, és folytatódik a gyönyörű tájak közti utazás. Toronydaru rengeteget is láthatunk, amit pedig építenek, majd pár év múlva meglátjuk mi lesz az. Délutáni parkolóba állás után céges navigációról és google maps-ról bemutatott lerakóhely megközelítési terv, mi sül ki belőle jó kérdés. P…. szűk utca, még szűkebb bejárati kapu, és az árú jó helyre fog pedig menni, csak kérdés hogy lehet majd oda behatolni.

Új napra virradtunk 2015. március, 31. Lerakóhely célba érkezés, azok közé a gyönyörű épületek közé. Ott 5 – 6 km/h sebességgel kellene szerintem gurítani a szerelvényt, nehogy megrepedjenek a házak. Tud Kamion olyan kevéssel menni ? Kúszó fokozatban talán igen. Újabb helyre történt a lerakói irányítás, de szép kis szűk utcákba kirándulhatunk. És láss csodát egy jóval nagyobb Kamion barát méretű lerakóhelyre érkeztünk meg, elhagyva azt a körforgót, ahol a szabadság szobor áll. Azután lesz egy rövid szabadság, hogyha leszedik a rakományt, és várakozás a következő munkafeladatra.

Egy, egy oldalas írást sikerült összehoznom belőle, bízom benne hogy elolvassák, és ez is egy kis segítségnyújtás a film alatt.

Kellemes filmnézést kívánok mindenkinek!

TOP